ABOUT

Ik ben dus het meisje achter deze blog. Een fotografie fanaat met een passie voor schrijven, en een haat liefde verhouden met de Nederlandse taal. Die haat liefde verhouding zorgt ervoor dat deze blog niet geheel taalfout vrij zal zijn. Maar daar heb ik me een half jaar geleden maar bij neer gelegd.

 

Volgens mij is dit de vierde serieuze poging tot het beginnen van een blog, het opzetten en uitwerken van ideeën vind ik heerlijk om te doen. Zo kwam het dat het wel een half jaar duurde voor ik deze blog ook daadwerkelijk online zetten. Daarna is het een kwestie van posts blijven schrijven, maar daar heb je een heleboel doorzettingsvermogen voor nodig. Dat doorzettingsvermogen komt helaas niet voor in mijn DNA, dus hebben mijn vorige pogingen tot niet zo veel geleid. Nu de zomer weer voor de deur staat, er wat lege plekjes verschijnen in mijn agenda en mijn hoofd bom vol zit met nieuwe creatieve projecten leek het mij een goed idee het weer eens te proberen.

Op mijn blog zal je dus van alles tegenkomen. Van recepten die ik heb gemaakt tot verhalen die over mij gaan, en van musea tot nieuwe dingen die ik heb gekocht. Beauty en fashion zal je hier niet zo snel tegenkomen. Ik trek ’s morgens aan wat ik als eerst zie liggen op de wel bekende stoel waar je niet meer op kunt zitten want er ligt alleen maar kleding op. Wat betreft beauty, ik bostel mijn haar misschien één keer per week en mascara zit meer in m’n oog dan op mijn wimpers dus ik denk dat dat genoeg zegt.