Doe maar 365 van dit soort dagen.

Haarlem_01  Haarlem_02

Soms zijn er van die dagen dat niet alles helemaal gaat zoals je had gehoopt. nou, deze wel! Ik moet zeggen dat ik het gevoel heb dat ze bij mij iets minder vaker voorkomen in het andere uiterste dan gemiddeld. (al denk ik dat veel mensen zijn die dit gevoel met mij delen. (wat dan weer tegenstrijdig is voor dat wat we denken)) maar hoe meer ik er van kan genieten. Vorige week zaterdag was dus zo een dag.

We hadden een beetje lang gewacht met het reserveren van een bootje dus stapte ik met blote voeten pas om half 4 aan boord van onze geluidloze en op groene stroom varende bootje. Voordat we de boot überhaupt hadden gestart waren de hapje en fruitbierjes al uit de tas getoverd en zo begonnen we goed aan ons tochtje door het oh zo fijne Haarlem. Omdat de weersvoorspelling niet helemaal juist was, was het gezellig op het water. Meestal barst het van de bootjes bij de eerste zonnestralen, maar nu passeerde er wat bootjes waar muziek vanaf kwam, een groepje toeristen op zat, of net zoals op ons bootje gezellig werd geborreld.

Met een hoge snelheid van maar liefst 7 km. per uur en een zacht windje voeren we door de grachten van Haarlem. Ik had jullie graag wat mee foto’s laten zien van hoe het eruit zag vanaf het water maar het was veel te gezellig om alleen maar naar het scherm van mijn telefoon te staren. Iedereen die niet van spinnen hield werd een nog een traumatische ervaring bespaard doordat het water te hoog stond om onder een bruggetje door te varen, waardoor we moesten omkeren en de zelfde route terug moesten varen. Zo kwam het dat we voor de derde keer het leuke bruggetje van hierboven passeerde om met 5 minuutjes vertraging aan te komen bij de steiger waar de boot lag.

Nog rozig van de boot tocht besloten deze super gezellige dag af te sluiten bij chocoase aan het water. Waar ik iets heerlijks at wat ergens boven aan de menukaart stond, maar waarvan ik de naam helaas weer ben vergeten.

Ik hoop dat je nu snapt waarom ik wel 365 van dit soort dagen per jaar wil 🙂

 

Doei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *