Show Up | I LOVE MY TYPE

ILMT_167_highres

Ergens allerwegen ons rondje lang alle 230 stands kwam ik bij 207 dit pareltje tegen. I love my type is een merk dat je onderdompelt in een van de mooiste ambachten die er naar mijn idee bestaan namelijk;typografie. Tijdens mijn studie komt het vaker voorbij maar nog lang niet genoeg, al zeg ik het zelf. Terug naar stand 230. Een aardige vrouw vroeg ons waar we vandaan kwamen en wat we deden. Ik vertelde dat we allebei en blog hadden en inspiratie opkwamen doen en een beetje netwerken, zo stonden we nog een tijdje te kletsen en daarna schoten we nog wat plaatjes. We kregen de catalogus van komend seizoen mee met wat extra informatie.

I Love My Type is een Deens poster merk met typografische teksten ontworpen door Kathrine Højriis en Thomas Bærnholdt die meer de zakelijke kanten van het bedrijf regelt. De posters zijn er in drie verschillende maten; A3, 50 x 70 cm en 70 x 100 cm in verschillende kleuren volgens de huidige trends. Behalve posters hebben ze ook kaarten, notebooks voor to-dolijstjes, happines boosters en compliment cards. Vooral de laatste twee vallen bij mij erg in de smaak. Laat je inspireren en neem zelf ook een kijkje in hun assortiment. ( De 10 questions to boost your happines is mijn persoonlijke favoriet! )

Toen ik die avond thuis kwam googelde ik het merk en leerde het beter kennen. vanaf dat moment was ik helemaal om. Ik vond een filmpje waarin ze verteld waarom ze dit merk is begonnen, en wat het haar heeft gebracht. ze was vroeger niet zo zeker van zichzelf, en dit soort teksten inspireerde haar en leerde haar om zichzelf lief te hebben. Ik jullie echt aan het filmpje te bekijken!

Hier onder zie je een impressie van het merk. Let op! De rechten van de foto’s die bij deze blogpost staan zijn van I Love My Type.

Doei!

ILMT_1228_highresILMT_2433785_highresILMT_2433584_highresILMT_2433364_highres

ILMT_2966_highresILMT_2433492_highres

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *