ShowUP

SCHETSEN website nieuw

Precies een weekje geleden bezocht ik met samen met Sanne en heel veel andere mensen showUP, een beurs voor voor woonaccesoires & cadeaus. Meestal is de minimale reistijd naar dit soort evenementen voor mij minimaal een uur maar dat was nu niet zo. Zonder gebruik te maken van ook maar één vervoersmiddel was ik er binnen vijftien minuten. Dit hadden er zelf vijf kunnen zijn als ik niet 10 minuten had staan schuilen onder een boom vanwege een plaatselijke stort bui. Toen we eenmaal binnen waren, onze tickets hadden gescand en de hal binnen liepen werden we overspoeld door heel veel leuks.Met ruim 230 verschillende stands was het een overvloed aan inspiratie. Onder de deelnemers zaten zowel kleine labels, startende ontwerpers als hele bekende zoals uitgeverij snor en het vinyl merk; Crosley. Ik heb te veel dingen gezien om allemaal in een post te verwerken, dus heb ik besloten de leukste merken eruit te halen en over deze een aparte post te schrijven. Hieronder volgt een hele kleine sfeer impressie van de dag.

 

doei!
shopUP_3 shopUP_2 shopUP_1

shopUP_4

 

 

1 Comment

  1. Sanne August 28, 2016

    Wat een leuk stukje heb je ervan gemaakt 😀 & mooie foto’s!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *