Een echt lijstjesmeisje

lijstjesmeisje
Het liefst neem ik gewoon de hele inhoud van mijn kledingkast mee op vakantie, hellaas is mijn moeder het daar niet helemaal mee eens. Ze zegt “van alles wat je mee neemt gaat de helft toch weer ongedragen mee terug”. (en ze heeft gelijk) Maar toch wil ik het allemaal mee.

Omdat ik een echt lijstjes meisje ben, een doorgewinterde Lena Lijstje fan (vroeger dan.) heb ik voor de vakantie al heel wat lijstjes gemaakt. Van wandelingen die ik wil maken, campings waar we onderweg kunnen stoppen, leuke dingen die daar in de buurt zijn en zo dus ook een lijstje voor alles wat ik mee wil nemen. Dat lijstje kun je hieronder zien. Ik heb ook een bestandje toegevoegd dat nog leeg zodat je zelf ook makkelijk een lijstje kan maken. Download hem hier!
vakantie lijstje invullen
Maak jij ook graag lijstjes en waarvan?

2 Comments

 1. Lisanne July 23, 2015

  Wat super handig! Ik ga hem downloaden. Echt iets voor mij ook, want ik maak ook altijd lijstjes. Zelfs als ik naar de supermarkt moet, of als ik ‘s ochtends opsta, simpel om niet iets te vergeten, haha!

  Reply
  • oatsenzo July 24, 2015

   Fijn dat je hem kan gebruiken. Die lijstjes voor de volgende ochtend zijn heel handig! ik maak ze meestal als ik het heel druk heb. Soms vind ik er een terug van al een hele tijd geleden, best grappig om die terug te lezen.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *