Mijn eerste post

topvieuw plant,laptop

wel een beetje een cliché titel, maargoed.

Dit is dus mij eerste post, tijd voor een feestje! Nou ja eerlijk gezegd niet mijn eerste, heel wat test posts hebben deze pagina alweer verlaten. Nu ziet het er naar uit dat ik de oorlog tegen wordpress redelijk gewonnen heb en werd het tijd voor de eerste officiële post.

Dit moet iets van een inleidende post worden, hoe dat moet weet ik niet precies. Ik zou de tekst van de about pagina kunnen kopiëren en plakken maar dat vind ik iets te makkelijk. Hier volgt dus een soort van samenvatting.

Ik (het meisje achter deze blog) schrijf anoniem om een soort veiligheid te creëren, zo durf ik eerlijker te schrijven. Je zal hier post vinden die vooral zullen gaan over lifestyle, zo nu en dan zal er ook een stukje komen over het gevecht dat ik vanaf deze zomer aanga met mijn angststoornis. In een latere post zal ik beter in gaan op dit onderwerp. Zoals je hier rechts al kan zien ben ik een fotografie fanaat en weet je waarschijnlijk al van mijn haatliefde verhouding met de Nederlandse taal. Ik hou van bewegen, mij de hele dag op een stoel zetten zonder dat ik eraf mag komen is een ramp, ik hockey en loop hard. Twee keer in mijn leven ben ik naar de sportschool geweest maar dat vond ik stom. Elke zondag maak ik cappuccino’s en tap ik biertje in een lunchrestaurant en doe ik mijn uiterste best mensen hun gerechten te brengen zonder dat ze eerst de grond hebben gezien (die gerechten dan). Dat eerste gaat me redelijk goed af maar ik ben nou eenmaal niet geboren om met drie borden soep op mijn arm te lopen. Gelukkig heb ik de geweldige mensen om me heen en moeten ze eerder lachen als ik weer eens loop te gooien met salades of burgers dan dat ze boos worden #luckeyme.

Verder doe ik een studie grafisch vormgeven en verpest ik de rest van mijn tijd door series te kijken. Ik weet niet zo goed wat ik verder nog kan vertellen over mezelf, maar wees niet bang om me wat te vragen. Ik zal proberen zo goed en eerlijk mogelijk antwoord te geven.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *